colora brugge st-kruis zoekt een
professioneel schilder

Voltijds Solliciteer

over colora

colora is de winkelketen van BOSS paints, waar doe-het-zelvers en professionele schilders altijd welkom zijn voor een pot verf en een woordje uitleg. Want met het juiste product en het daarbij horende advies wordt schilderen zoveel aangenamer en het resultaat zoveel mooier.
Het begint met een goed product: zo zou colora colora niet zijn zonder de kwaliteitsverf van BOSS paints, vandaag de enige Belgische verffabrikant in een markt gedomineerd door multinationals.
Maar naast -of misschien zelfs meer nog dan voor de kwaliteitsverf- stappen klanten colora binnen voor het professionele kleur- en technisch verfadvies van onze medewerkers.
Daarmee maken we écht het verschil. En jij straks ook…

jouw functie

Als ervaren schildersvakman ondersteun je onze colora-klant bij zijn verfklus. Je geeft tips en toont voor hoe hij op een kwalitatieve manier schildert. Dankzij jouw hulp werkt de klant z’n project af als een echte professional.

Wil een klant helemaal ontzorgd worden, dan word je ingeschakeld om kleine of middelgrote schilderwerken zelfstandig uit te voeren.

Je werkt op afspraak en je klanten bevinden zich in de Brugse regio.

jouw profiel

Je start in een afwisselende job met veel klantencontact.

vragen over deze vacature?

Neem gerust contact op met onze recruiter.

stel een vraag

ons aanbod

We bieden je een voltijds contract aan met een marktconform loon.

Solliciteren?

Je ziet een job bij colora wel zitten? Vul het sollicitatieformulier in en voeg je cv en motivatiebrief toe - een motivatievideo kan ook, overtuig ons in één minuut waarom jij de geknipte collega bent.

Bereken de route naar je werk

colora brugge st-kruis

Maalse Steenweg 324B, 8310 Sint-Kruis

Solliciteer