colora gent st-denijs-westrem zoekt een
winkelverantwoordelijke

Voltijds | 38 | Bachelor Solliciteer

over colora

colora is de winkelketen van BOSS paints, waar doe-het-zelvers en professionele schilders altijd welkom zijn voor een pot verf en een woordje uitleg. Want met het juiste product en het daarbij horende advies wordt schilderen zoveel aangenamer en het resultaat zoveel mooier.
Het begint met een goed product: zo zou colora colora niet zijn zonder de kwaliteitsverf van BOSS paints, vandaag de enige Belgische verffabrikant in een markt gedomineerd door multinationals.
Maar naast -of misschien zelfs meer nog dan voor de kwaliteitsverf- stappen klanten colora binnen voor het professionele kleur- en technisch verfadvies van onze medewerkers.
Daarmee maken we écht het verschil. En jij straks ook…

jouw functie

Als colora winkelverantwoordelijke ben je het gezicht en de ambassadeur van colora Sint-Denijs-Westrem. Je begeleidt klanten maar coacht, motiveert en inspireert ook je medewerkers. Met commerciële flair bouw je colora als merk verder uit en neem je mee beslissingen om het rendement van de winkel te maximaliseren. 

Het takenpakket van een winkelverantwoordelijke is uitgebreid, uitdagend en afwisselend:
je staat in voor een vlotte verkoop, neemt de operationele leiding voor je rekening, bouwt je eigen commerciële netwerk uit en haalt het beste uit je team.
Laat je echter niet afschrikken als je niet op elk vlak even ervaren bent… we voorzien voor elke werknemer een uitgebreid en gepersonaliseerd opleidingstraject.

jouw profiel

Je bent een ondernemend type en combineert een klantgerichte aanpak met een neus voor commerciële opportuniteiten. Daarnaast ben je een echte teamplayer. 

Je bent enthousiast en leergierig en wil een specialist worden in onze producten en diensten zowel op technisch als op esthetisch vlak. Je laat je niet snel uit je lood slaan. Integendeel, je ziet tijdig waar bijsturing nodig is en tilt hierdoor jouw team naar een hoger niveau met nóg betere financiële resultaten.

Zaterdagwerk schrikt jou niet af! 

vragen over deze vacature?

Neem gerust contact op met onze recruiter.

stel een vraag

ons aanbod

In de eerste plaats een aangename werkomgeving en een veelzijdige job met veel autonomie en dé kans om als teamcoach aan de slag te gaan.

Fijne collega’s waarmee je elke dag je passie voor kleur en verf deelt en op wie je kan vertrouwen.

We dagen je uit om je talenten optimaal in te zetten en investeren in jouw professionele carrière. Je volgt een persoonlijk opleidingstraject met theoretische vorming en praktische trainingen , e-learnings en coaching-sessies in de winkel. Je krijgt veel ondersteuning van het BOSS paints retail team maar jij bent aan zet om samen met je team colora verder op de kaart te zetten.

We bieden je een voltijds contract met een mooi loon en een pakket extralegale voordelen. 

Solliciteren?

Je ziet een job bij colora wel zitten? Vul het sollicitatieformulier in en voeg je cv en motivatiebrief toe - een motivatievideo kan ook, overtuig ons in één minuut waarom jij de geknipte collega bent.

Bereken de route naar je werk

colora gent st-denijs-westrem

Kortrijksesteenweg 1108, 9051 Sint-Denijs-Westrem

Solliciteer