colora zoekt een
vliegende colora verfadviseur / winkelmedewerker op zelfstandige basis regio Limburg

Voltijds Solliciteer

over colora

colora is de winkelketen van BOSS paints, waar doe-het-zelvers en professionele schilders altijd welkom zijn voor een pot verf en een woordje uitleg. Want met het juiste product en het daarbij horende advies wordt schilderen zoveel aangenamer en het resultaat zoveel mooier.
Het begint met een goed product: zo zou colora colora niet zijn zonder de kwaliteitsverf van BOSS paints, vandaag de enige Belgische verffabrikant in een markt gedomineerd door multinationals.
Maar naast -of misschien zelfs meer nog dan voor de kwaliteitsverf- stappen klanten colora binnen voor het professionele kleur- en technisch verfadvies van onze medewerkers.
Daarmee maken we écht het verschil. En jij straks ook…

jouw functie

Als vliegende verfadviseur / winkelmedewerker neem je tijdelijk de taken van een winkelmedewerker of winkelverantwoordelijke over.   Dit in geval van ziekte, verlof, een openstaande vacature of bij onverwachte omstandigheden.  Soms vervoeg je een team, andere keren sta je alleen in een winkel en ben je ook verantwoordelijk voor de opening en sluiting van het winkelpunt.

 • Je begeleidt je klant van A tot Z in het verkoopproces. Je onthaalt de klanten en op basis van hun behoeften bied je een gepaste oplossing. Je adviseert op vlak van verftechnieken en het juiste materiaal maar ondersteunt ook op vlak van kleur, beleving en esthetiek. Je informeert de klanten over onze diensten en producten.
 • Je voert op minder drukke momenten een aantal operationele taken uit die in opdracht van of in overleg met de winkelverantwoordelijke zijn afgesproken.
 • Je doet het nodige zodat de winkel er professioneel en netjes uitziet.
 • Je zorgt ervoor dat je de winkelverantwoordelijke of collega’s op een professionele manier informeert over belangrijke zaken die tijdens hun afwezigheid zijn gebeurd. 

jouw profiel

 • Je werkt op zelfstandige/freelance basis.  Je kan ons een minimale wekelijkse beschikbaarheid van 4 dagen per week garanderen en beseft dat om redenen van overmacht geregeld last-minute aanvragen voorkomen.  Op zaterdag, tijdens vakantieperiodes en onze actiedagen krijgen we de meeste aanvragen: fijn als je dan maximaal beschikbaar bent.  We verwachten in de periode juli/augustus een beschikbaarheid van 6 weken.
 • Als vliegende winkelmedewerker heb je een flinke dosis commercieel talent nodig.  Daarnaast zijn leergierigheid, enthousiasme en polyvalentie essentieel.  Dankzij je no-nonsense en eerlijke aanpak, krijgen klanten het vertrouwen om hun woondroom te realiseren. 
 • Als freelancer zijn flexibiliteit en een groot aanpassingsvermogen essentieel: verschillende werkplekken, teams, taken, aanpakken zijn your cup of tea.  
 • Je hebt een sterke affiniteit met het product en de markt of je beschikt over een grote leerbereidheid om een specialist te worden in onze producten en diensten, dit zowel op technisch als esthetisch vlak. 
 • Je bent communicatief, klantgericht, positief ingesteld, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en neemt initiatief.
 • Je zorgt ervoor dat je mede via ons opleidingsplatform volledig up-to-date blijft met de laatste nieuwigheden in ons assortiment.
 • Je bent discreet.
 • Tweetaligheid (Nl/Fr) is een erg gewaardeerde extra troef.
 • Je hebt een rijbewijs en bent in het bezit van een eigen wagen.

vragen over deze vacature?

Neem gerust contact op met onze recruiter.

stel een vraag

ons aanbod

 • Een veelzijdige functie en de kans om als zelfstandige aan de slag te gaan binnen een groeiend netwerk, met een creatief product, veel klantencontact én fijne collega’s.
 • Je wordt goed opgeleid.  Tijdens je inwerkperiode volg je een mix van klassikale, online en on-the-job-trainingen.
 • We hanteren een vast tarief/uur + forfaitaire transportvergoeding tijdens je opleidingsperiode en een (hoger) vast tarief + forfaitaire transportvergoeding vanaf het moment dat je je rol volwaardig opneemt. 
 • Je hebt veel autonomie.  Je bepaalt zelf waar en wanneer je beschikbaar bent.   Op het hoofdkantoor coördineren we de binnenkomende aanvragen en zetten we de vliegende krachten op de meest efficiënte manier in.  Wij garanderen geen vast aantal uren of dagen, maar hoe ruimer jouw beschikbaarheid en regio, hoe breder we je uiteraard kunnen inzetten.  Beschikbaarheid op zaterdag of tijdens vakantieperiodes zijn belangrijk.  Dan krijgen wij nl. heel wat extra aanvragen. 

Solliciteren?

Je ziet een job bij colora wel zitten? Vul het sollicitatieformulier in en voeg je cv en motivatiebrief toe - een motivatievideo kan ook, overtuig ons in één minuut waarom jij de geknipte collega bent.