colora brugge st-kruis zoekt een
administratief bediende met interesse in boekhouding en HR

Deeltijds Solliciteer

over colora

colora is de winkelketen van BOSS paints, waar doe-het-zelvers en professionele schilders altijd welkom zijn voor een pot verf en een woordje uitleg. Want met het juiste product en het daarbij horende advies wordt schilderen zoveel aangenamer en het resultaat zoveel mooier.
Het begint met een goed product: zo zou colora colora niet zijn zonder de kwaliteitsverf van BOSS paints, vandaag de enige Belgische verffabrikant in een markt gedomineerd door multinationals.
Maar naast -of misschien zelfs meer nog dan voor de kwaliteitsverf- stappen klanten colora binnen voor het professionele kleur- en technisch verfadvies van onze medewerkers.
Daarmee maken we écht het verschil. En jij straks ook…

jouw functie

Voor onze Brugse vestigingen in Sint-Kruis,  – de allereerste Colora verfwinkel, opgericht in 1982 – en St-Andries, zijn wij momenteel op zoek naar een gemotiveerde collega:  

In deze gevarieerde functie sta je enerzijds in voor het voeren van de volledige interne boekhouding en anderzijds voor de personeelsadministratie.

Concreet betekent dit dat je op boekhoudkundig vlak verantwoordelijk bent voor het inboeken van de aankoopfacturen, het uitvoeren van alle betalingen, het bijhouden van de kas en het registreren van de bank- en kasverrichtingen. Daarnaast neem je de debiteurenopvolging voor je rekening.

Wat de personeelsadministratie betreft, fungeer je als eerste aanspreekpunt mbt de loonadministratie en de verlofregeling, verzorg je alle administratie hieromtrent en werk je nauw samen met het sociaal secretariaat.

jouw profiel

Dankzij je bachelordiploma, bij voorkeur in een boekhoudkundige richting, en enkele jaren  relevante werkervaring, beschik je over de vereiste maturiteit om dit takenpakket op een zelfstandige manier in handen te nemen.

Je gaat hierbij erg nauwgezet, gestructureerd en discreet te werk.  Je hebt een professionele uitstraling en goeie communicatie- en sociale vaardigheden.

vragen over deze vacature?

Neem gerust contact op met onze recruiter.

stel een vraag

ons aanbod

  • Een halftijdse functie binnen een groeiende onderneming
  • Een uitdagend en veelzijdig takenpakket in een aangename en dynamische werkomgeving 
  • De kans om je talenten te ontplooien
  • Een competitief verloningspakket in functie van je achtergrond en ervaring
  • Jouw werkplek is colora Sint-Kruis.

Geïnteresseerd?  Stuur dan snel je CV en motivatiebrief naar annemie.pieters@colora.be. 

Voor meer informatie kan je terecht bij de winkelmanagers Kris Van de Weghe en Annemie Pieters (050/35.74.58)

Solliciteren?

Je ziet een job bij colora wel zitten? Vul het sollicitatieformulier in en voeg je cv en motivatiebrief toe - een motivatievideo kan ook, overtuig ons in één minuut waarom jij de geknipte collega bent.

Bereken de route naar je werk

colora brugge st-kruis

Maalse Steenweg 324B, 8310 Sint-Kruis

Solliciteer